- 2.5 dl. mælk
- 25. g. gær
- 75 g. margerine
- ca. 400 g. mel
- 1/4 tsk. salt
- 1. tsk. kanel
- 1/4 tsk. ingefær
- 1. spsk. sukker
- 1/2 tsk. kardemomme
Fremgangsmåden er som ved alt andet gærdej. Jeg rører gæren ud i mælk og smeltet margerine (som altid er kærgården her i huset). Krydderierne blandes i, og dejen æltes færdig med mel til det passer.
Dejen skal hæve i 40 minutter inden bollerne trilles. Bagefter skal bollerne efterhæve ca. 15 minutter, inden de pensles med æg og bages ved 200 grader, til de er fint gyldne.
Halløj...hvad sker der lige her - en klon af din blog eller?
SvarSletJa jeg sidder også lige og undrer mig og skulle til at spørge, hvor dit blog arkiv er blevet af. Her står der, at du kun havde 1 indlæg i 2011.
SvarSlet